Блог

Регистрацията в сайта ви позволява да получавате бюлетин за новите статии в блога, новини за всичко, което се случва във френския антиквариат "Antik Art France" и можете да оставяте коментари и въпроси под публикациите.

Регистрацията важи за антикварния магазин и блога.

Начало | защита на лични данни

Политика за поверителността

Antik Art France взема всички необходими технически и организационни мерки за да гарантира защитата и сигурността на Личните данни съгласно изискванията на европейски правила за защита на личните данни. Мерките осигуряват ниво на защита, съответстващо на рисковете и естеството на данните, които трябва да бъдат защитени.

Нашата Политиката за поверителсност е достъпна в долната част от всяка една от страниците на сайта. Данни, които обработваме са информацията, която предоставяте или актуализирате, при попълване на регистрационния формуляр. Това включва информация, въведена при регистрацията за абонамент за новини и публикуване на коментари: потребителски име и адрес на електронна поща, както и всяка публично достъпна информация, която бихме получили в случай че свържeте профила си на нашия сайт с Вашият Facebook профил или с профил в друга социална мрежа.

Ние не изискваме и не съхраняваме лични данни като: име, адрес на потребителя.

Сайтът не използва бисквитки и в него не са включени рекламни материали на други магазини, търговски обекти или онлайн платформи със сродно съдържание.